Herkules spiller LERØYserien i Terningen Arena

Førstkommende lørdag 26/11 reiser guttene fra Herkules til Elverum. Der skal de møte Halden ToppHåndball og Elverum til kamper henholdvis kl 1500 og kl 1900. Med på turen opp dit er det også en del forventningsfulle tilskuere som skal heie guttene frem. Kamper kan følges på "live" ved og trykke linker nedenfor.
Les mer

Hele 10 gutter fra Herkules på RLM

Norges Håndballforbund har tatt ut spillere til regional landslagssamling for gutter født i 04/05 i oktober, og Herkules Håndball har med hele 10 spillere på denne samlingen. Vi gratulerer!!
Les mer

Avdelingsoppsettet for LERØYserien klart

Gutta skal få noen tøffe og fine utfordringer når oppsettet for LERØYserien igår kom. Her venter Elverum, Halden TH, Haslum HK, Melhus, Nærbø, Spjelkavik, Vikhammer og Åsane.
Les mer

Lerøyserien G18 2-kval

Herkules reiser over fjellet, og skal spille 2 kval runde til Lerøyserien lørdag 8 oktober. Guttene skal møte Fyllingen og Fana.
Les mer

Lerøyserien G18 kvalifisering for Herkules

Gutta endte opp med ett tap, og en seier. Ekstra kvalik i oktober.
Les mer

Lerøyserien (G18) kvalifisering i Skien 10 september

Herkules har kommet i en tøff pulje som i tillegg til gutta fra Skien inneholder lagene: Nærbø og Sandnes. Vinneren av pulja går rett inn i Lerøyserien, men andre og tredje plassen må ut en ny kvalifisering for å sikre seg plass. Kampene spilles i Menstadhallen-
Les mer

Fin håndball og mye folk!

Herkules inviterte til "håndballlørdag i Skien Fritidspark", og for en lørdag det ble. Mange gode spennende kamper, både av våre yngre lag og vårt G-18 lag som som spiller i Lerøy-serien selv om de er 1-2 år yngre enn sine motstandere. I tillegg fant mange tilskuere veien til hallen denne dagen, og sørget for en fantastisk ramme rundt kampene. Tusen takk!
Les mer

Herkules Gutter 18 I Lerøy-serien

Gutta viste at de ikke blir noen kasteball i sesongens Lerøy-serie.
Les mer