CUPINFORMASJON

Arrangementet foregår i Skien Fritidspark, Moflataveien 38, 3733 Skien. I tillegg til Fritidsparken (Skienshallen) tar vi også i bruk Menstadhallen og Kongerødhallen. Alle sluttspill blir i Skienshallen.

Aktivitetstilbud og evt overnatting for de som ønsker dette, er i samme anlegg. Vi har også tilbud om overnatting på Moflata skole som ligger i umiddelbar nærhet til Skienshallen. Ved stor påmelding blir det kamper også på fredag fra ca kl 18.00 - 21.00.

Informasjon om tider, kamp program ol blir tilgjengelig i Profixio en uke for festivalen starter.

Lenke til Profixio og kampoppsett

Lenke til påmelding Profixo

ALDERSKLASSER/PREMIERING

 • J/G 10, 11, 12, 14, 16 og 20.
 • Premier til alle spillere i J/G 10 - 11.

I de andre klassene vil begge finalelagene få lagspremie, samt individuell premie (max 14 pr lag).

TURNERINGSFORM

I klassene J/G 12 år og oppover går innledende kamper som serie, og sluttspill etter cup-system. Alle lag får minst en sluttspillkamp.

J/G 10 - 11 spiller aktivitetsserie.

SPILLETIDER

 • J/G 10 - 14 spiller 1 x 20 minutter.
 • J/G 16 - 20 spiller 1 x 25 minutter.

Alle kamper uten stopp av tid.

REGLEMENT

Arrangementet foregår i henhold til NHF´s reglement, med noen små avvik.

DOMMERE

Vi stiller med gode dommere og oppfordrer til fair play.

PÅMELDING

Påmelding skjer via Profixio

Frist for påmelding og betaling av påmeldingsavgift er 21. august 2022

 • Påmeldingsavgift: kr 1 200,- pr lag.
 • Påmeldingene vil bli registrert i den rekkefølgen de kommer inn, og anses først som gjeldende ved innbetalt avgift.
 • Ved overtegning vil de først påmedeldte lag bli prioritert.

Påmeldingsavgiften vil ikke bli tilbakebetalt hvis ett lag trekker seg etter påmeldingsfristen. I tillegg er det bot på kr 1000,- for lag som ikke møter.

DELTAKERKORT

Disse bestilles i Profixio.

 • A-kort kr 830,- inkluderer (Bookes kun på tlf 35541040):Overnatting i flersengsrom (4-6 personer pr rom) fredag til søndag på Hotell fritidsparken, inkl. frokost lørdag og søndag, samt sengetøy og håndkle! Ta kontakt med hotellet direkte for ledig rom/reservasjon for din klubb/lag. Mulighet for enkeltrom-/dobbeltrom for ledere.

 • B-kort kr 560,- pr person inkluderer:Overnatting i klasserom på Moflata skole fredag til søndag, kun 70 meter fra spillearenaen! Deilig frokost på hotellet like ved. Herkules Håndball stiller med vakter dag og natt.

 • C1 eller C2- kort kr 285,- pr person inkluderer:Overnatting i klasserom på Moflata skole enten fredag-lørdag eller lørdag-søndag, kun 70 meter fra spillearenaen! Deilig frokost på hotellet like ved. Herkules Håndball stiller med vakter dag og natt.

 • C3-kort kr 185,- pr person inkluderer:Middag på hotellet fredag enten du bor på hotellet eller skolen. En varmrett på buffet med dessert. Salat og foccacia-brød

 • C4-kort kr 185,- pr person inkluderer:Middag på hotellet lørdag, enten du bor på hotellet eller på skolen. En varmrett på buffet med dessert. Salat og foccacia-brød.

 • Hotellets spisetider:Frokost kl 07.00 - 10.00. Middag 18.00 - 20.00. Hver gruppe får spisetid i hht kamp program

 • C5-kort kr 260,- inkluderer:Disco med DJ i badeland lørdag kveld, med pizza og en drikke. Inngangsbilletten til badet er inkludert, og det blir morsomme aktiviteter og premier!

 • Cup-spesial:Badeland er åpent under hele arrangementet, og alle deltakere inklusive ledere/trenere/foresatte som ønsker ett bad i påvente av neste kamp, får inngan til kun kr 125,-. Dette gjelder også for de som ikke ønsker pizzabuffet på lørdagskvelden.

 • Lunsjtilbud: Cafè Aqua, ved hovedinngangen badeland (foajeen) vil tilby en spesialdeal på "dagens lunsjrett" i tidsrommet 11-14 begge dager. Dette er type lapskaus,gryrett el, i tillegg til sitt odinære utvalg av baguetter og varmretter.

Frist for kjøp av deltakerkort og betaling av disse er samtidig med påmedlingsfristen. Vi tar forbehold om utsolgte deltakerkort (førstemann til mølla). Betalte deltakerkort refunderes ikke.

Cup-spesial, badeland og lunsjtilbud, Cafè Aqua kan ikke bestilles som deltakerkort, men kjøpes på stedet.

Lenke til påmelding Profixio

KONTAKTINFORMASJON